MEDARBETARVANDRING

Medarbetarvandring är idén om att vandra i vacker natur samtidigt som samtal om livet, teamet, förändringar i arbetsgruppen och hur gruppen kan utvecklas äger rum. Vi vandrar i grupp i natursköna områden på Gotland. 
Och du -sommaren är längre på Gotland......

Teambuilding genom vandring, utbildning och reflektion. Vår utgångspunkt – och våra egna erfarenheter- är att rörelse kombinerat med samtal, reflektion och möjligheter till nya kunskaper bidrar till att förstärka och förankra kunskaper hos både medarbetaren såväl som hela gruppen.

VANDRA I VACKER MILJÖ

Vi tycker att inramningen är viktig! Därför väljer vi vandringsleder med omsorg och ser också till att bjuda på härliga smakupplevelser. Under vandringen serveras fika och lunch med gotländska närproducerade råvaror och smak efter säsong. 

Bra vandringstid är slutet av augusti och i september-just den tid när arbetsåret startar upp. Kom till Gotland och få en bra start på  hösten!

Alla vandringar är unika och kundanpassade. Vi arbetar i nära dialog med kunden för att skapa just det koncept som gruppen önskar och behöver för att utvecklas tillsammans. Varje vandring blir därför unik men har alla ett tydligt syfte att utveckla gruppen i kommunikation och feedback, att öka kunskapen om förändringsprocesser och gruppers utveckling.

MEDARBETARVANDRING

Ja, nu vill jag veta mer!
Välkommen att höra av dig till oss, Christian Lewander är ansvarig för vandringarna och svarar på allt du kan tänkas vilja veta.