KOMMUNIKATION
-FÖR DIG SOM ÄR PROJEKTLEDARE

Alla kan kommunicera, men har du funderat HUR du gör det? Kommunikation och interaktion med din projektgrupp är nycklar i lyckat projekt och ett effektivt team.
Välkommen till en halvdag som kan göra skillnad!

För att lyckas som projektledare behöver du nå fram till din projektgrupp. Vi är beroende av att andra ska förstå oss och vad vi menar för att nå de resultat vi vill. Att förstå sig själv och sina beteendemönster och ha självinsikt om egna drivkrafter gör det enklare att också förstå och kommunicera med andra. I den här kursen utvecklar du din kommunikativa förmåga i syfte att bli förstådd och förstå andra så att du kan leda ditt projekt till framgång! 

MÅLGRUPP
Projektledare som vill skapa välfungerande i samarbete och bättre  nå fram i sin kommunikation. Du som vill öka förståelsen för dina egna drivkrafter och hur det påverkar ditt samarbete och kommunikation med andra.

SYFTE MED DAGEN
Ökad självinsikt och konkreta kommunikationsfärdigheter för hur du kan samarbeta och kommunicera med andra. 

Med en blandning av teori och praktiska övningar tar du nu nästa utvecklingssteg framåt i ditt projektledarskap. Innehållet under dagen baseras på den väletablerade DISC-teorin. Du får göra en personlig Projektledarprofil innan kursstart, den fungera som ett diskussionsunderlag på utbildningsdagen. Innan utbildningsdagen fyller du i en web-baserad DISC skattning/enkät som mailas till dig - din projektledarstil. Förutom din egen profil får du ett dokumentationsmaterial som du kan fortsätta att arbeta med hemma och även omsätta direkt i din arbetsvardag.

AKTUELLT DATUM
Inget inplanerat datum just, ta kontakt om du vill ha en företagsintern utbildning, vi ger denna utbildning både online och på plats.
Hör av dig så hittar vi ett datum!

KOSTNAD
3950:- ex. moms per deltagare

Anmäl dig nedan, vi återkommer per mail med bekräftelse

FÖRETAGSINTERN
Utbildningen ges även företagsintern, både online och på plats.
Hör av dig så hittar vi ett datum!